logo Energiebewust Architect
ISO architectenbureau - interieurarchitecten onderscheid zich door onze totaalaanpak en service. Interieur en architectuur worden parallel uitgewerkt. Deze symbiose tussen architecten en interieurarchitecten staat garant voor kwalitatieve, tijdloze projecten. Bij een verbouwing respecteren we het typische karakter van de ruimtes, aangevuld met sobere ingrepen. Bij een nieuwbouw hanteren we dezelfde sobere vormentaal. Er is een intensieve communicatie met het cliënteel, de aannemers, de vertegenwoordigers, de technici,...
In 2009 behaalden we het label ‘energiebewust architect’.

Architectuur is voor ons een erg ruim begrip, en omhelst meer dan puur constructief bouwen. Architectuur is beleven, organiseren, schikken, uitzuiveren, verfijnen... .

Het goede evenwicht vinden tussen alle facetten van architectuur is iets waar wij bijzonder veel aandacht aan besteden in onze projecten. Zowel het functionele aspect (de relatie tussen de verschillende ruimtes, het gebruikscomfort, de circulatie, het optimaal benutten van de ruimte...), het rationele (kosten- en energiebewust, onderhoudvriendelijk, geschikte materialen), als de emotionele facetten (gevoel van welbehagen versus stimuleren, uitzicht op de omgeving versus inkijk in het gebouw, natuurlijke lichtinval overdag versus kunstlicht bij schemer of avond). Daarnaast is de algemene uitstraling van het gebouw en de inplanting t.o.v. zijn omgeving even belangrijk. Hiermee bedoelen we uiteraard niet enkel de gevel, maar ook het karakter van het gebouw en de sfeer die ervan uitgaat.

ISO architectenbureau - interieurarchitecten willen met haar architectuur de gebruiker ‘goesting’ geven. Goesting om in het gebouw te leven, werken, spelen, studeren, mijmeren... Wij creëren voor hen een basis, waarmee wij hopen dat ze hun doelen en hun dromen kunnen verwezenlijken.
ISO Architectenbureau - Interieurarchitecten
site by d'zign.be